Show item record

dc.contributor.authorCouture-Ménard, Marie-Ève
dc.date.accessioned2007-03-27T18:30:44Z
dc.date.available2007-03-27T18:30:44Z
dc.date.issued2006-12-06
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/1866/732
dc.format.extent42586351 bytes
dc.format.mimetypeapplication/octet-stream
dc.titleNouvelle vague d'OGM dans nos assiettes : Qu'en est-il du cadre législatif canadien à l'égard du saumon transgénique ?
dc.typePrésentation hors congrès / Non-conference presentation
dc.contributor.affiliationUniversité de Montréal. Faculté de droitfr
dc.contributor.affiliationUniversité de Montréal. Faculté de droit. Centre de recherche en droit publicfr
dcterms.descriptionMarie-Ève Couture-Ménard, Étudiante à la maîtrise (Faculté de droit, Université de Montréal, Directrice de recherche : T. Leroux)
dcterms.description[À l'origine dans / Was originally part of : CRDP - Droit, biotechnologie et rapport au milieu]fr


Files in this item

Audio

This item appears in the following Collection(s)

Show item record

This document disseminated on Papyrus is the exclusive property of the copyright holders and is protected by the Copyright Act (R.S.C. 1985, c. C-42). It may be used for fair dealing and non-commercial purposes, for private study or research, criticism and review as provided by law. For any other use, written authorization from the copyright holders is required.