Show item record

dc.contributorAndré, M.
dc.contributorChavoix, C.
dc.contributorRouault, L.
dc.contributorSalomon, M.
dc.contributor.authorPoncet, Frédérique
dc.contributor.authorDowney, Rachel
dc.contributor.authorMckinley, Patricia
dc.contributor.authorLi, Karen
dc.date.accessioned2021-05-19T16:51:35Z
dc.date.availableNO_RESTRICTIONfr
dc.date.available2021-05-19T16:51:35Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/1866/25030
dc.publisherAssociation nationale française des ergothérapeutesfr
dc.subjectActivitéfr
dc.subjectEfficacitéfr
dc.subjectVieillissementfr
dc.subjectFonctions exécutivesfr
dc.subjectMobilitéfr
dc.subjectActivityfr
dc.subjectEffectivenessfr
dc.subjectAgingfr
dc.subjectExecutive functionfr
dc.subjectMobilityfr
dc.titleGUSTO : une intervention culinaire proposée en milieu communautaire pour améliorer la capacité à cuisiner et les fonctions cognitivo-motrices et exécutives chez les aînés en bonne santéfr
dc.typeChapitre de livre / Book chapterfr
dc.contributor.affiliationUniversité de Montréal. École d'optométriefr
dcterms.isPartOfurn:ISBN:9782956310921fr
dcterms.languagefrafr
UdeM.ReferenceFournieParDeposantFrédérique Poncet, Rachel Downey, Patricia McKinley, Karen Li, GUSTO: une intervention culinaire proposée en milieu communautaire pour améliorer la capacité à cuisiner et les fonctions cognitivo-motrices et exécutives chez les aînés en bonne santé. In La recherche et l'ergothérapie: comprendre et améliorer les pratiques, M.André, C. Chavoix, L. Rouault, M. Salomon Editors. 2021, ANFE, Paris, France. p. 243-261. ISBN: 978-2-9563109-2-1fr
oaire.citationTitleLa recherche et l'ergothérapie : comprendre et améliorer les pratiquesfr
oaire.citationStartPage243fr
oaire.citationEndPage261fr


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show item record

This document disseminated on Papyrus is the exclusive property of the copyright holders and is protected by the Copyright Act (R.S.C. 1985, c. C-42). It may be used for fair dealing and non-commercial purposes, for private study or research, criticism and review as provided by law. For any other use, written authorization from the copyright holders is required.